Elke situatie is uniek, mijn offertes dus ook!

Werkwijze

Eerste contact

De eerste stap nemen is vaak lastig. Je hoeft je niet te schamen. Je bent echt niet de enige die hier tegenaan loopt. Bovendien heb ik heb al veel situaties gezien en ik oordeel niet. Ook heb ik mij gecommitteerd aan de ethische code van de NBPO*.

 

Ben je benieuwd wat ik voor jouw situatie /eventueel voor jouw organisatie/ medewerkers kan betekenen, neem dan gerust contact met me op. Je mag me ook telefonisch benaderen: 06 – 3947 6767. Een What’sapp bericht sturen, mag ook.

Kennismakingsgesprek

Na ons eerste contact plannen we een vrijblijvend, (gratis en oriënterend) kennismakings-gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. We bespreken jouw knelpunt(en), je hulpvraag en wat je wensen zijn. We bekijken jouw werkplek en/of mailbox. Vanzelfsprekend is het heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is.

Ik zie jou, jouw mailbox of jouw werkplek graag gewoon zoals het is. Je hoeft dus van te voren niets op te ruimen / te filen.

Besluit je om samen met mij aan de slag te gaan, dan stuur ik (je desgewenst) een op maat gemaakt plan van aanpak. Dit is een offerte met de geplande werkzaamheden, de tijd die dit in beslag zal nemen en de bijbehorende kosten.

Samen aan de slag

Na akkoord op het plan van aanpak/offerte en de bijbehorende Algemene Voorwaarden, plannen we een startdatum. Als we aan het werk zijn, vormen jouw wensen en mogelijkheden steeds het uitgangspunt. Ik help je graag met jouw ‘vraag/ uitdaging’. In sommige situaties werkt het stimulerend dat ik naast je zit en dat ik geregeld langskom. Ik fungeer dan als ‘stok achter de deur’. Als het wenselijk is, geef ik je ‘huiswerk’ opdrachten.

Evaluatie

Na afronding van ons traject neem ik na enkele weken contact met je op. Hoe gaat het nu met je? Loop je nog tegen ‘zaken’ aan? Heb je eventueel nog een steuntje in de rug nodig? Waar nodig geef ik je ook advies/ tips om de puntjes weer op de i te zetten.

*NBPO

Ik werk volgens de code van ethiek van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Dit houdt in dat ik discreet en respectvol om ga met de mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. Ik oordeel nooit, maar ik werk naar een oplossing toe. Is er een bepaalde vraag, of situatie die mijn expertise te boven gaat, dan zal ik je zo mogelijk en in overleg verwijzen.

Contact

Neem contact op


Direct meer weten:
06 - 3947 6767
ingrid@inc-pro.org

E-book downloaden (is er nog niet)

Nieuwsbrief aanmelden

Contact

Neem contact op


Direct meer weten:
06 - 3947 6767
ingrid@inc-pro.org

E-book downloaden (is er nog niet)

Nieuwsbrief aanmelden

Contact

Neem contact op


Direct meer weten:
06 - 3947 6767
ingrid@inc-pro.org

E-book downloaden (is er nog niet)

Nieuwsbrief aanmelden

© 2024, INC Professional Organizing |
Algemene voorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl