Betrouwbaar - Hulpvaardig - Betrokken - Coachen met humor

Wie is INC?

 

 Mensen helpen om overzicht te krijgen en hen daardoor weer in beweging te krijgen; daar word ik heel gelukkig van. Of het nou gaat om een werkplek of inbox (weer op) orde te krijgen, of mensen te helpen bij het structureren van de administratie; ik vind het allemaal geweldig.

Ik haal veel voldoening uit de interactie met verschillende mensen , iedereen heeft weer een andere uitdaging. Mijn enthousiasme, kennis, emphatisch vermogen en mijn humor zorgen dat we dit SAMEN aan kunnen gaan.

Zelf heb ik niet altijd zoveel overzicht gehad

Ik voelde me ellendig, ik rende voortdurend achter de feiten aan. De combinatie van een hectische baan in de reclamewereld, een gezin met heel jonge kinderen, en een man die ruim 60 uur per week werkte -waardoor eigenlijk alles, het huishouden, de kinderen en de sociale contacten op mijn schouders terecht kwam en ik raasde maar door. Toen werd mijn contract niet verlengd.

Ik kwam thuis en eigenlijk ‘vast’ te zitten. Was dit het leven wat ik wilde leiden? Het voelde meer als lijden. In die periode ben ik mijn huis gaan opruimen. Ik merkte dat dit mij niet alleen rust in mijn hoofd opleverde, maar dat het mij ook nieuwe energie gaf. Bovendien kwam ik hierdoor weer in beweging; ik durfde weer nieuwe dingen aan te pakken en te proberen. Ik zat niet langer meer ‘vast’.

Wat is dit gaaf, dacht ik. Als opruimen voor mij werkt, dan werkt het toch ook voor anderen? Bovendien vond ik het altijd al boeiend om mensen te helpen en te coachen. Toen ik hoorde over het beroep Professional Organizer dacht ik: dit is hét. Na het afronden van de opleiding bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizing heb ik op 15-5-2015 INC Professional Organizing ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. INC staat voor IN Control zijn; jij staat aan het roer, in plaats van dat je geleefd wordt door jouw (werk) omgeving, jouw inbox of je agenda. 

Wat je over mij zou willen weten

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik als Professional Organizer voor jou en in jouw situatie kan betekenen? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kun jij ontdekken of wij een klik hebben. Ook kunnen we dan beslissen of je samen met mij aan de slag wilt gaan met jouw ‘probleem’ op het werk qua organizing / timemanagement / vitaliteit. Ik help je heel graag om weer lekker te werken en in je vel te zitten..

Ik ontmoet je graag!

 

Ingrid / INKIE (IN Control Professional Organizing)

Contact

Neem contact op


Direct meer weten:
06 - 3947 6767
ingrid@inc-pro.org

E-book downloaden (is er nog niet)

Nieuwsbrief aanmelden

Wat je over mij zou willen weten.   Ik vind het fijn dat ik als zelfstandig ondernemer zelf mijn tijd kan indelen, zo heb ik ook tijd voor mezelf en mijn gezin. Toch is eigen baas zijn niet altijd rozengeur en maneschijn en als ik vastloop,  
  •  ga ik net als een paar jaar geleden weer lekker opruimen in mijn eigen huis. Of ik ga shoppen, want ik heb stiekem een zwak voor schoenen, ik heb bijna 40 paar, vooral Nikes, in de kast staan. Maar nu heb ik met mezelf wel de afspraak dat er een paar uit de kast moet voordat er een nieuw paar in gaat. De schoenen die ik heb, staan wel netjes soort bij soort in mijn kast.
  • – Ik ben gek op het water. Vooral op de Loosdrechtse plassen ben ik vaak te vinden. Ik vind het heerlijk om te zeilen, juist door de ruimte en rust die ik om me heen ervaar. Lees hier waarom ik zo geniet van ons familiehuis aan het water.
  • – Ik heb thuis een kleine werkplek op zolder. Toch werk ik het liefst aan de eettafel. Ik zit dan wel altijd op een andere plek dan wanneer ik eet… Op die manier ervaar ik toch een soort van scheiding tussen werk en privé.
  • – Jou verder helpen om meer overzicht te krijgen is een serieuze aangelegenheid, toch zet ik graag humor in om ‘kwartjes te laten vallen’. Zo houden we onze sessies wat luchtiger, dat is naar mijn idee wel zo fijn.
  • – Ik ben een goede stok achter de deur als het om afspraken nakomen gaat, maar ik moet zelf altijd heel erg m’n best doen om op tijd te komen.
  • – Ik hou erg van mensen om me heen, maar ik laat mezelf wel minstens een keer in de week uit in het bos.
  • – Ik ben een enorme boekenwurm, maar ook een kroegtijger.
  • – Ik ben ontzettend leergierig, naast de opleiding tot Professional Organizer heb ik ook Blok A (post HBO) aan de School voor Organizing afgerond. Ook volg ik veel (online) cursussen en lees ik veel boeken over mijn vakgebied zodat ik me blijf ontwikkelen. Wil je meer over mijn opleidingen weten, dan verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina.

Contact

Neem contact op


Direct meer weten:
06 - 3947 6767
ingrid@inc-pro.org

E-book downloaden (is er nog niet)

Nieuwsbrief aanmelden

Contact

Neem contact op


Direct meer weten:
06 - 3947 6767
ingrid@inc-pro.org

E-book downloaden (is er nog niet)

Nieuwsbrief aanmelden

© 2024, INC Professional Organizing |
Algemene voorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl