Zo krijg je de voor jou perfecte kledingkast!

Er zijn diverse manier om jouw kledingkast weer overzichtelijk en mooi te krijgen. Een methode die je goed kunt gebruiken om een kledingkast te creëren die goed overeenkomt met jouw levensstijl bespreek ik hier. Voordat je gaat opruimen ga je eerst even zitten met een vel papier en een potlood.

Teken dan eens een taartdiagram. Wat doe je het grootste deel van de tijd? Wat heb je daarvoor nodig? Nette kleding, feestelijke kleding, sportieve kleding, huiskleding? Kijk of dat wat in je kast hangt hiermee in verhouding is. Hakken zijn mooi, maar misschien is twee paar genoeg. In het boek A sustainable wardrobe van Stephanie van den Sigtenhorst vind je voorbeelden van zo’n taartdiagram.

Laatst met een klant heb ik deze methode uitgetest. En yes het werkte super. Na jaren ergernis heeft ze eindelijk die kast waar ze elke dag nog blij mee is.

Veel succes en plezier met het creëren van de voor jou perfecte kledingkast. Vind je het toch lastig om het zelf te doen, ik help en begeleid je hier graag bij! Neem contact met me op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

© 2024, INC Professional Organizing |
Algemene voorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl