7 spullen die je zo kunt loslaten / verwijderen uit je huis

Ongemerkt verzamelen we door de jaren heen allerlei prullaria. Deze 7 dingen zijn pure rommel en Lenteschoonmaak #opruimen #ontspullendaarvan kun je vandaag nog gemakkelijk afscheid nemen. Zo dat geeft weer lekker ruimte in je huis en in je hoofd 😉 .  

 1. Kabels die geen elektrisch doel meer dienen
  Geen idee meer bij welk apparaat ze horen. Misschien heb je het apparaat niet eens meer in huis.
 2. Hippe keukenspullen
  Tja je koopt ze vaak in een opwelling, maar je gebruikt ze toch eigenlijk nooit. Meloenbolletjes-schepper, het vormpje waarmee je een ei in de vorm van een hart kunt maken.
 3. Ongebruikte foto albums
  Bevrijd jezelf van de gedachte dat je jouw foto’s nog eens gaat inplakken. Die boot heb je gemist. Mocht je er ineens zin in hebben, ga dan een nieuwe halen (bijvoorbeeld bij de Kringloopwinkel) . Op dat moment ben je echt gemotiveerd om het te gaan doen.
 4. Spelletjes / puzzels die stuk of incompleet zijn`
  Dit spreekt voor zich toch?INC Professional Organizing_ontspullen
 5. Likeurglazen of speciale koffiekoppen
  Ze zijn vast hartstikke leuk om te zien. Wellicht bewaar je er goede herinneringen aan op het moment dat je ze hebt gekocht. Maar als je eerlijk bent, gebruik je deze glazen of koppen toch nauwelijks thuis?
 6. Frutsels van de Action/ Xenos
  Die je niet hebt gekocht omdat je ze nodig had, maar omdat ze zo lekker goedkoop waren. Soms vind je ze niet eens mooi. Hup weg ermee!
 7. Zeepjes en shampoo’s uit hotels
  Hoe groot is de kans dat je er nog iets mee gaat doen? Wellicht bewaar je ze al jaren? Ook verzorgingsproducten kunnen over de datum raken.
© 2024, INC Professional Organizing |
Algemene voorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl